Autor Wątek: Wspólne wyjazdy na plażę  (Przeczytany 34564 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pawel wachowiak

• Hero Member
Odp: Wspólne wyjazdy na plażę
« Odpowiedź #1250 dnia: Września 26, 2016, 08:28:29 am »
  Siema chłopy!!! To ja zaskoczę wszystkich,wczoraj na przeciwko znaku Łazy wędkowało kilku panów i ich łupem po kilku godzinach padło 5 leszczy powyżej 50cm i 45cm tęczak chociasz sami powinni to napisać a nie ja hańba panowie za nie przekazywanie wieści z nad wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

musolex

• Hero Member
« Odpowiedź #1251 dnia: Września 29, 2016, 10:08:10 pm »
Ja się przejechałem na mały rekonesans i to co zobaczyłem na kanale to znowu mnie przerosło.. ok 15 wędkarzy każdy po 2-3 wędki na trupka ostro polują na sandacze.. Mało tego, każdy leciał do siaty.. nawet ten 25 cm..

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1252 dnia: Września 30, 2016, 07:31:53 am »
Darmowe białko przecież się trafiło >:(przepraszam za uszczypliwość już od dawna się zastanawiam czy warto jeżdzić w okolice kanału nawet na spacer.

pawel wachowiak

• Hero Member
« Odpowiedź #1253 dnia: Września 30, 2016, 09:05:06 am »
>:( To się nigdy nie skończy!!! A żebyś widział co w nocy się dzieje w kopalni niema tyle światła co nad kanałem!!! Ja przenoszę się nad kanał w Dąbkach tam przynajmniej niema tyle bydła!!!!

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1254 dnia: Września 30, 2016, 10:30:19 am »
Domyślam się co się dzieje. Ja jeszcze raz może w poniedziałek z kolegą odwiedzę plaże przy kanale, a póżniej następne wyjazdy będą już bliżej Łaz. Dam znać jak było.

musolex

• Hero Member
« Odpowiedź #1255 dnia: Września 30, 2016, 11:24:56 am »
Paweł jak byłem na rekonesansie to już było wieczorkiem to ludzie się dopiero zjeżdżali na noc. Tragedia. Chyba wezmę od żony odznakę i tam wpadnę ;P

pawel wachowiak

• Hero Member
« Odpowiedź #1256 dnia: Września 30, 2016, 12:57:34 pm »
Stary ja jak tam jadę to odznaka w domu bo to grozi dożywociem. !!!!!!!! ja bym ich za..............ał. Tam to pała i szalo kominiarka zdają egzamin!!!!!!!!!! I to goście co mają naszywki na ramieniach!!!!!! Skandal i łzy w oczach!!!!!!!!!!

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1257 dnia: Września 30, 2016, 01:50:40 pm »
To jest chory naród jak mówi mój kolega. W tamtym roku widziałem na Wieprzy w Darłowie jak gościu po jednym sandaczu nie wymiarowym nosił do samochodu i podobno jest monitoring. >:(Tak jest na rzekach wszędzie.

musolex

• Hero Member
« Odpowiedź #1258 dnia: Września 30, 2016, 02:09:27 pm »
To co kupujemy pały i kominiarki ? :p

pawel wachowiak

• Hero Member
« Odpowiedź #1259 dnia: Września 30, 2016, 02:37:19 pm »
Ja zawsze za kolegami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A przy...........olić mogę pierwszy hahahahahahhaha!!!! ;D

musolex

• Hero Member
« Odpowiedź #1260 dnia: Września 30, 2016, 03:01:39 pm »
Nie no coś trzeba z tym zrobić tak myślę.. Albo zadzwonić po jakieś władze albo nie wiem..

pawel wachowiak

• Hero Member
« Odpowiedź #1261 dnia: Października 02, 2016, 09:31:12 am »
Siema. jutro mam spotkanie z komendantem PSR w Koszalinie p.Markiem i zobaczymy co z tego wyjdzie.Mam nadzieję że uda się ten problem jakoś rozwiązać bo policja niema czasu na głupoty w koszalinie a policja w Mielnie do 15.00 pracuje!!!!!

musolex

• Hero Member
« Odpowiedź #1262 dnia: Października 02, 2016, 09:58:51 pm »
Ale sama policja może im jedynie mandat wystawić za chodzenie po wale..

Administratos

• Administrator
  • Hero Member
« Odpowiedź #1263 dnia: Października 08, 2016, 09:35:04 pm »
ktoś jutro wybiera się na plaże w okolice Gąsek-Unieścia-Radarów-Łaz? ja jestem tam od rana do końca nie wiem gdzie wyląduję, chętnie się do kogoś dosiądę...

Administratos

• Administrator
  • Hero Member
« Odpowiedź #1264 dnia: Października 10, 2016, 12:17:23 pm »
Niedzielny wyjazd udany, leszcz już dobrze bierze, tubisa mało jedynie trzy sztuki w siatkę wpadło, w nocy (do 23:30) cztery brania, ale zabrakło szczęścia. Sam złowiłem jednego leszcza, jednego zerwałem, to sąsiad z boku złowił sześć i dwa zerwał przy brzegu, jego sąsiad złowił chyba dwa jednego na pewno i jedna płotkę z kolei jego sąsiad złowił trzy sztuki do wieczora. pogoda była cudna a siatka na tubisy lądowała w morzu trzy razy. Pozdrawiam nowo poznanych na brzegu ziomków!

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1265 dnia: Października 11, 2016, 07:31:20 am »
Witam. Wczoraj od 17-21ej byłem z kolegą przy kanale w Unieściu kolega jednego leszcza 50cm i płotkę. Ja jednego tylko zerwałem.

pawel wachowiak

• Hero Member
« Odpowiedź #1266 dnia: Października 15, 2016, 04:27:17 pm »
To i tak zaczęło coś się dziać i to całkiem nie żle !!!! Chciałem jutro jechać ale ma lać jak cholera więc posiedzę w domciu!!!!!! :'( :-\

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1267 dnia: Października 17, 2016, 08:18:57 am »
Witam byłem w sobotę z kolegą przy kanale od 16ej-21ej  jedno branie miałem ale jak wyciągnąłem to się okazało że obcięte dwa haki zostały. Kolega w czwartek złowił natomiast dwa leszcze 55cm i 49cm. Było kilku wędkarzy po lewej stronie ale jakie mieli wyniki to nie wiem. Jedynie udało mi porzucać trochę nową wędką tubertini frontera. :)

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1268 dnia: Października 17, 2016, 10:05:58 am »
Przepraszam wędkarze byli po prawej stronie kanału w Unieściu. Raczej już chyba dawnego kanału bo woda nie płynie a piachu  jest tyle że jeszcze trochę na ten klocek będzie można wchodzić w trampkach.

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1269 dnia: Października 18, 2016, 08:26:52 am »
Nikt nie łowił czy wszyscy jeszcze na rybach ;D ;)

Administratos

• Administrator
  • Hero Member
« Odpowiedź #1270 dnia: Października 19, 2016, 11:10:23 pm »
Coś dziwnego Panowie się dzieję...jeździcie na ryby, ale nie chcecie zdradzać wyników. Dziwna sprawa, czyżby jakaś zawiść? Uważam, że plaży jest dużo i wszyscy i tak wiedzą kiedy i na co jeździć, więc po co te tajemnice? Wcześniej większość fajnie zdradzało wyniki połowów. Czy przez te milczenie łowicie więcej ryb?

Ostseebad Nest

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1271 dnia: Października 20, 2016, 12:12:38 pm »
[quote author=Administratos link=topic=21.msg1816#msg1816 date=1476911423]
Coś dziwnego Panowie się dzieję...jeździcie na ryby, ale nie chcecie zdradzać wyników. Dziwna sprawa, czyżby jakaś zawiść? Uważam, że plaży jest dużo i wszyscy i tak wiedzą kiedy i na co jeździć, więc po co te tajemnice? Wcześniej większość fajnie zdradzało wyniki połowów. Czy przez te milczenie łowicie więcej ryb?
[/quote]

Hej Robert :) ...zgodnie za twoją namową zainstalowałem się Waszym forum, może nas nie pamiętasz więc się przypomnę. Spotkaliśmy się jakoś we wrześniu przy kanale na wschodniej plaży, byłem ja (Marcin) i mój ziomuś Łukasz  ...było ognisko i oglądanie fotek dupeczek ;) ...na bank powinieneś pamiętać.
No więc szykujemy się na pierwszy atak na dorsza :) nawet specjalnie na te akcje przerobiłem parasol plażowy. Chcieliśmy już dziś jechać lecz na wieczór ma padać wiec akcja przeniesiona na jutro, a jutro 9 stopni i umiarkowany wiatr od lądu. Będziemy raczej na kanale na wschodniej plaży ...pozdrawiam i do ewentualnego zobaczenia

surferek

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1272 dnia: Października 20, 2016, 03:10:46 pm »
U nas na zachodzie już tylko flądra się trafia, woda zimna a jeszcze 2 tyg. temu był leszcz.
www.wisełka.cba.pl
http://www.booking.com/Share-xMtC6l

Jaro

• Hero Member
« Odpowiedź #1273 dnia: Października 24, 2016, 07:20:48 am »
Witam wczoraj na Radarach złowiłem jedną flądrę 30cm i małego turbota. Kolega natomiast flądrę 31cm i dorsza 40cm. Flądry na filet ze śledzia a dorsz na robaka :).

Administratos

• Administrator
  • Hero Member
« Odpowiedź #1274 dnia: Października 24, 2016, 12:41:28 pm »
Witam nowego członka forum! oczywiście, ze pamiętam ognisko i długowłose...
Wybieram się z większą ekipa w środę, czwartek lub piątek na dorsze z plaży sa chętni?